Глумац је био у вези са бројним личностима и свака његова веза је прошла запажено, али се ретко ко сећа његове љубави из млађих дана. 

Вук важи за једног од највећих  заводника на глумачкој сцени а у вези је био са водитељкама, певачицама и глумицама. Волео је Ану Михајловски, Јелисавету Орашанин, Ивану Петерс, која је била чланиа групе "Тап 011" а сада "Негатив". 

 

 

Једна од љубави из младости јесте његова колегиница Бојана Стефановић која је студирала глуму са њим. Она се присетила старих дана и открила занимљиву симболику њихове љубави. Пре него што су упловили у везу, Вук и она су често добијали улоге љубавног пара.

- Пре заљубљивања, у више наврата играли смо парове у разним представама. У једној је глумио мог момка који иде у војску, па смо се чак и љубили, једном је морао да ме испипава, па му је било страшно непријатно. Не зато што је стидљив, већ је поштен, па неће да злоупотреби ситуацију. Професорка је буквално морала да га тера. 

Када су ушли у везу, глумац је променио понашање према глумици и улогама које су играли:  

- У истој тој представи је после, када смо се смували, почео тако безобразно да ме "вата" да нисам знала како да реагујем - рекла је лепа глумица пре неколико година.

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стојан Столе Аранђеловић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".