Ивана је проговорила о сарадњи са балканском звездом Светланом Цецом Ражнатовић током музичког програма. Она  је открила каква је Цеца за сарадњу:  

–Са Цецом је лепо и опуштено радити, као да се знамо сто година, а у ствари се знамо од прошле сезоне. Цеца долази на све припреме. Тешко је изабрати адекватну песму зато што су се већ чуле исте песме милион пута, а што се круг сужава све је теже изабрати забавну, брзу песму која није досадила никоме– . 

Фото: В. Данилов

 

-Ћерку не могу да заштитим од спољног света. Морам кући да је припремим за оно што је очекује. Имам ту срећу да имам јако паметну и мудру ћерку, чак је мудрија и до мене – изјавила је певачица, па наставила:

–Друштво је наравно то које опет диктира шта ће бити и шта ће се дешавати у њеном окружењу. Много сам тужних ствари чула у последње време, најтеже је сајбер насиље. Питање је шта ми можемо да учинимо кад су те ствари у питању. Како да утичемо на младу особу да не оде преко те границе шта год да пише на том интернету. Неки су јачи, неки нису. Јако ме је потресло ово што се десило Младену. То је од неслане шале завршило трагичним исходом. Да могу ја бих са сваким села и попричала, али није до мене. Нисам ја стручна особа за то– питала се певачица забринуто.

(Гранд онлине)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".