Брзи ход, глава напред

Ако корачате хитро, с горњим делом тела нагнутим благо напред, вероватно сте врло директни и спремни да превазиђете све препреке. Лако налазите решења, иде вам од руке мултитаскинг и не могу да вас зауставе повремене грешке и промашаји. Ако се и са неким сударите, док тако у брзом ходу телефонирате, сигурно нећете ни обратити пажњу.

Ви сте изузетно продуктивни, људи вам се диве али је могуће и да сте помало хладни. Опустите се бар понекад.

Груди напред, рамена уназад

И ви ходате веома брзо, али имате благо љуљање у куковима, можда чак и поскакивање у стопалима. Ви не пропуштате да погледате људе у пролазу.

Врло сте харизматични, можда сте понекад мало превише упадљиви. 

Увек равни, умереног хода

Код вас нема ни напред ни назад. Ви сте крећете с лакоћом, али не пребрзо, уживате да будете у групи. Прави сте тимски играч, чак се понекад сувише повлачите да би други заблистали. Једино што не треба никад да дозволите то је да вас они који ходају брже или безобзирније прегазе.

Ход на прстима, очи приковане за под

Ако ходате полако и врло опрезно, као да се бојите било каквог погрешног покрета, врло је могуће да сте права интровертна личност. Повучени и тихи, очекујете да ће други знати како вам је и шта желите. Прибојавате се да не уђете у нечији приватни простор, не желите да било кога узнемирите.

Веровали или не, баш такво ваше држање може да изнервира чак и ваше најближе. Није лако нагађати шта све вас може да повреди, зато радије реците наглас макар и ви тиме некога у тренутку мало „пригњечили“. Изненадићете се колико ће вам живот бити лакши, преноси "Ало".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".