Месец

Жудите за интимношћу и верујете да је то искуство које ће вас само учинити бољом особом. Ипак када је у пракси реч о спуштању ограда око свог срца и отварање капије вашег живота за нове људе, ви се једноставно повлачите у себе. Отворите своје срце, нека буде слободно, раширених крила се крећите кроз овај живот и досегнућете висину какву желите. Време је да брод свог живота пустите са пристаништа неповерења и препустите се таласима - променама у љубави.

Кит

Осећате се усамљено јер сте фокусирани често само на себе. Љубав понекад значи стављање туђих потреба изнад својих, и то важи за оба партнера. У љубави је потребно да саслушате другу страну, покажете нежност и трудите се да пронађете компромис.

Фото: Принтскрин

 

 

Не можете играти ову игру само по својим правилима. Љубав захтева комуникацију, договор и једнакост. Када ово освестите у себи, везе ће имати више успеха.

Сурфер

Симболизује слободан дух. Ако сте први приметили сурфера, осећате се усамљено јер се "плашите да будете везани". Љубав вам вероватно не изгледа ослобађајуће као отворено небо. Уместо тога, ви видите љубав као плиму која вас тера да спустите једра. Сачекајте да олуја у вама прође и страхови ишчезну следећи пут када се уплашите везивања. Пре него што побегнете, подсетите себе да је везивање ваша одлука и да ви имате способност да стварате живот какав желите. Када се отворите у љубави за нове ствари, некоме пружите своје срце, то би могла бити савршено испуњена животна мисија, преноси "Блиц жена".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".