Након смрти супруга Видоја Ристовића, Николина Пишек је под сталном лупом јавности,  а сада су провокативне поводом "Ноћи вештица" изазвале  прегршт позитивних коментара.

Николина је искористила популарну прославу "Ноћ вештица" фотографисала се, у црном брусу, халтерима и мрежастим чарапама.

"Николина Пишек! Ви сте мени лепа жена која је доброг духа и тела!", "Не знам зашто али осећам да сам се "заљубио" у вас!", "Предивно!", писали су Пишековој у коментарима испод фотографије коју је одрадио фотограф Симе Ескиња.

"Предивна фотка", "Заљубио сам се", Женственост", били су само неки од коментара.

Ипак, оно што многи замерају Николини је што се није појавила на шестомесечном помену свом супругу Видоју који је одржан прошле недеље, након чега се она и огласила и навела разлог:

-- Мислим да сте сви схватили колико је мој свекар злонамеран када сам ја у питању, то више није тајна. У Београду нисам била јуче, нисам ни данас. На помен нисам дошла из приватних разлога, нисам била у могућности да се појавим. Све што имам да кажем на његову изјаву јесте да му је потребна помоћ психијатра - поручила је удовица Видоја Ристовића.

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

Predivma fotka