Немања је одрастао у уметничкој породици, тако да је од самог почетка имао њихову подршку током такмичења: 

- Отац ми је сликар, уметник, а мајка домаћица. Имао сам јако лепо детињство. Брат и ја имали смо све што бисмо пожелели. Рано сам почео да певам, зарађивао сам лепо већ са четрнаест година. Чини ми се да сам први хонорар потрошио на аутомобил, а после на женске - насмејао се он на почетку разговора, па наставио о својим школским данима и томе како је увек био наклоњен музици, иако се није школовао за то.

Фото: Јутјуб принтскрин/trotter_peckham

 

- Био сам одличан ђак у основној школи, а у средњој врло добар. Завршио сам медицинску школу иако се тиме никада нисам бавио, било је то оно ратно време. Ту није било ни математике нити српског језика. 

Немања је своју певачку каријеру започео у лЛесковцу на аудицији: 

- Мајка ме је пријавила на аудицију у Лесковцу. Живот ми се након "Звезда Гранда" променио из корена. Е, да није било нас, не би било ни вас. Да није било нас шесторо, не би ни сада постојале "Звезде Гранда" - закључио је он. 

- Требало би да се више пажње посвећује "првој гарнитури". У том периоду нисам имао претерана очекивања, било ми је довољно да се појавим, видим Београд и 'ајмо назад за Дољевац, међутим било је шта је било - истакао је певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

Николић је увек био на сцени, иако се говорило да се повукао. 

- Ни једног тренутка се нисам повукао, само нисам имао велики хит као са првог албума. Све време сам присутан, једини период када нисам радио је било када се појавила корона - нагласио је он, па закључио речима да се и дан-данас дружи с колегама из прве сезоне познатог шоуа:

- Стеван ми је кум, крстио је моју децу. Са свима сам остао у добрим односима.

(Грандонлине)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".