Венди је истакла да иако је певање њена бранша, да ипак не припада тој сфери. 

- Поносна сам што сам члан ове екипе, а у суштини ово и јесте моје место. Ово је роман а не чминкана књига, озбиљно је дело које је засновано на истини. Ако не понудите мисаоно дело, оно неће проћи, морам то рећи иако ја поштујем увек туђи рад. Многи су пролазили, неки од њих да кажу ''браво'' а неки од њих и да купе књигу, не могу бити поноснија - рекла је Венди у емисији.

Она је такође нагласила  да се разликује по својој вишестраности од осталих колега са естраде: 

- За површног посматрача, они само виде површно. Такви не схватају позадину и не знају каквом миљеу припадам, не знају ми генетику и развојни пут. Моји наступи су само сегмент моје личности, а књига је моје невидљиво биће. Ја сам особа која има широку лепезу интересовања, ја јесам певачица али то не значи да ја припадам том миљеу. Увек се тражило да човек буде просечних душевних капацитета, те се сви тапшу по рамену и смеју... Ја се певањем бавим да бих дигла ниво естраде, естрада није муљ! Медиокритети су већина, лажни су, смеју се безвезе. Када стрчиш она сметаш и непознаница си. Никада нисам била лице него личност, неко ко има своје достојанство, једна принцеза.

- Ово је мој први роман, а позив ми је певачки... Наступи јесу различити и они доносе новац. То је исто када би питали глумца да ли жели да буде у филму или позоришту. Шминкане биографије не пролазе, јер је то нивоу једне новине, зато и нестају. То се третира као половна роба, а ова књига је роман -додала је Венди. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".