Рушка Јакић гостовала је "Новом јутру" код водитељке Јована Јеремић, те говорила о наводима да је недавно прокоментарисала Јеремићеву у лошем контексту.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Рушка, писали су свашта о мени, ја сам одлучила да о данашњој емисији причамо о хејтерима - рекла је Јована.

- Очи у очи, Јована Јеремић и Рушка Јакић. Једна реченица коју ја волим је: Губитници се свете, а победници повлаче. Једина реченица коју сам рекла је: "Скидам Јовани капу!" Нападају те само они, који желе да буду познати из непознатих разлога. Онај ко је незадовољан собом, онај ко је недовршен, а види Јовану, проблем је у њима, а не у нама. Ја сам се врло забринула, јер ме у псоледње време све више воле. Када сам кренула са својом емисијом, '94 , сви су мислили да сам луда. Моје речененице: Добро јутро лутко! 'Ја за себе мислим да сам фантастична!' Они су ме тада стално коментарисали. Жене су данас постале велике жртве, ја то не волим. Ми смо сви заборавили да читамо, од момента када су се направиле силне справе. Ја то не признајем, носим Нокиу са собом, још увек. Нама деца не знају да читају. Ја сам задовољна жена, никоме ништа не замерам. Волим када ми моја ћерка напише:' Волим те, јер си моја мајка!' Ето, људи који говоре о нама, су они који нас мрзе, а диве нам се. Неке, да их сада не вређам се појављују на разним местима, емисијама, желећи да се домогну места водитељке. То раде тако што се преврћу с једног кревета, на други кревет. Ја сам једном приликом рекла да никада нећу бити љубавница, љубавници нису они који се међусобно варају, него лажу себе - рекла је Рушка.

Фото: АТА имагес

 

- Имамо многе који пропагирају тако нешто. Није природно да људи буду други, то није људска природа. Свака љубавница увек заврши на крају на бенсединима и лековима а смирење, ако не разведе овог са којим је - рекла је Јована.

- За мене је моћан мушкарац онај који је паметан, уме да воли, а када уме да воли, онда ништа не треба да ради. Некада је љубав била много еротичнија ствар, него пробудити с неким странцем. Секс је постао на екс. Данас се породица нарушила, постале су познате љубавнице познатих бизнисмена, намерно кажем контроверзних бизнисмена. Ти и ја говоримо о томе, некада се питало чији је неко, данас се све то нарушило. Ја сам за повратак љубавне приче - казала је Рушка.

- Нарушио се брак и породица, зато што смо престали да будемо искрени према себи. Када више не иде са неком особом, онда треба да се разведе неко. Ја сам била на једној прослави, видела сам човека за којег знам да вера жену. Знам са ким је вара, а његова жена је била на тој прослави. Она је све време наручивала песме: 'Ране моје, тешке ране!' Било ми је жао те жене, како наручије те песме, лузерске. Је л' то проблем жена, које немају довољно сампопоуздања? Шта тера једну жену на све то? - упитасла је Јована.

Фото: Милена Анђела

 

- Живот нема репризу, зашто би себе неко пустио да плаче због неког, с ким није срећан?! Ја сам урођени романтичар, одрасла на правим причама. Све ће се то вратити, јер људи немају времена за љубавницу, жену. Ни новац, ни лепота није улазница за добар живот. Улажите у себе, образовање, занат... Занат је данас злата вредан. је л' неко нешто рекао да сам ја теби неке ружне речи упутила, нисмо завршиле тему- рекла је Рушка.

- Ниси ми никада ништа лоше рекла - казала је Јована.

- Када си радила један пројекат, на некој другој телевизји, ја сам ти рекла да ћеш једног дана радити на Пинку, ето, била сам у праву - казала је Рушка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".