- Баш смо били доста повезани и путовали смо по целом свету. Такво време је било, а ми смо се појавили у неком новом светлу. Мало тај техно-фолк и денс после тога, али смо са народњацима имали та нека дружења која су фасцинантна. Увек смо ишли заједно авионом и зезали смо се - рекао је Гавриловић.

Певач се присетио како је покојни Џеј Рамадановски увек збијао шале, како на свој, тако и на туђ рачун и правио одличну атмосферу у друштву.

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Џеј је био најопуштенији. Он тако оде у бизнис класу авиона и узме онај микрофон од стјуардесе. Крене да виче „има места и за беле цигане овде у предњем делу бизнис класе” и гледа у Кебу, а они сви гледају да ли је он родом или није. То је било зезање. Па му каже: „Ало, ганци слободно можеш у бизнис класу” - рекао је Гавриловић.

Фото: В. Данилов, Сабор

 

- Провалимо ко се плаши авиона, а Митар Мирић их се баш плашио. Ми смо му ту пре лета причали како је пало 2-3 комада, а он се само окреће. Он је имао и ону вештачку косу односно тупе и ја сам волео да га нервирам и „намештам му фризуру" - испричао је Гавриловић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Џеј Рамадановски

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".