Тема о којој су гости у емисији "Магазин Ин" дискутовали била је моћ и утицај мушкараца, као један од најглавнијих женских афродизијака, а певач је истакао да не сматра да су мушкарци јачи од слабијег пола.

- Да ли су мушкарци заиста јачи пол, не говорим о физичкој јачини, већ емоционалној - поставила је питање Сања Маринковић.

- Ја сам овде најстарији. Априори не. Нису мушкарци јача страна. То је моје мишљење - рекао је Мирослав.

- Сагласна сам, можда се очекује да кажем да јесте тако. Оно што жена може, то ниједан мушкарац не може - рекла је Деа Ђурђевић.

- Емотивне смо јаче, само што то они више показују - рекла је Теодора Џехверовић.

Фото: Сарић С.

 

Већина жена ће рећи да је моћ највећи афродизијак. Синоним моћи може да буде везан за титулу, успех или каријеру. Кажу да што је мушкарац успешнији, он је еротичнији?

- Танка је нит између жене која воли моћне мушкарце и спонзоруше. Мени је код мушкарца најлепша ствар да купује жени, кад имам новца, ја волим да дајем новац. Испада да се највише троши на жену, али када боље погледам, не радим то да бих је задржао, него да би се моја партнерка осећала лепо - рекао је Аца Лукас.

- Ја волим равноправност полова, али ми је лепше када је мушкарац за један корак испред мене, да ме он подстакне и погура напред. Ја ћу да га држим и будем добар ослонац, волим да је он први, па ја - казала је Деа.

- Мене нервира јер сви овде повезујемо успешност са парама - рекао је Мирослав.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Магазин Ин

 

- Да ли постоји ишта боље, него бити мушкарац који је више од пола века први у успеху, музици, песмама?

- Злато, све то лепо звучи, али није све то тако једноставно. Копликовани су то животи. Није лако упаковати све то, измирити приватно и пословно. Питање је времена, васпитања и менталне снаге. Био бих један он највећих лажова, када бих рекао да нисам остварио највећи од својих снова. Сањао сам да дочекам да прославим, као активни певач, педесет година каријере - казао је Мирослав.

- Рекли сте ми једном приликом 'Више сам пута био на врху, веруј ми Сањице, много је тешко'.

- Још једну ствар сам ти рекао 'Само магарац може да уврти себи у главу да га сви воле'. Ја сам само и дан данас романтична магарчина, али се не кајем због тога - рекао је Мирослав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума певача Недељка Билкића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".