- Морам да идем на ту операцију, да ли сада или за два месеца, ја морам да идем. Знам да операција траје, али ја желим да решим то и да се осећам добро у својој кожи - испричала је Ражнатовићева, али није открила о каквој операцији је реч.

- За ту интервенцију, због мог здравственог проблема, задржавају 48 сати, али можда мене задрже и 72. Након тога ћу морати да одлежим, моћи ћу да шетам колико будем способна - испричала је Цеца својој сестри Лидији Оцокољић, која јој је највећа подршка.

Фото: АТА имагес

 

- Неколико недеља пре операције биле смо заједно на консултацијама у Истанбулу. Обавиле смо разговор а након тога смо се сјајно провеле - рекла је Анастасија.

- Сви су били изненађени зашто операција траје 6 сати и наравно увек постоји брига, никад ништа није безазлено - испричала је Лидија.

Цеци је било најважније да је оперише врхунски хирург како не би имала видљиве последице на кожи.

Фото: АТА имагес/

 

- Знала сам да одлазим у професионалне, добре руке. Познајем особе које су већ биле код тог доктора, које су имале искуства са њим. Желела сам прво да га упознам и да направимо консултације како бих видела да ли имам поверења у њега - рекла је Цеца.

Иако опоравак траје дуго, Цеца је након две недеље наставила са својим радним обавезама.

- Већ након две недеље од операције, ја сам била на бини, иако то није било препоручљиво - каже Цеца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".