Ћерка Цецине сестра Лидије Оцокољић, Хелена, не крије да своју тетку воли највише на свету, али бити "Цецина сестричина" зна понекада да јој падне тешко, јер људи створе предрасуде када то чују.

- Волим је највише на свету. Она је за мене тетка, а не "Цеца" као другима. Помисле људи свашта када ме виде, да ме занима новац на пример или да се ја хвалим тиме што имам новац. Доста сам дуго крила да ми је она тетка, јер сам желела да људи прво мене упознају, да не стекну неки погрешан утисак о мени. Ја иначе не волим да се експонирам јавно - испричала је лепа Хелена.

Хелена би волела да пође теткиним стопама и да се једног дана опроба у улози певачице.

Фото: АТА имагес

 

- Када смо на некој прослави, ја се опустим и трема нестане. Пре него што треба да запевам, мене ухвати огромна трема. Људи баш врше притисак на мене да певам - каже Цецина сестричина.

Хелена би волела да упише Правни факултет.

- Када сам причала са мамом и татом шта бих уписала, ја сам рекла да бих ја волела да упишем права. Имам још времена, можда упишем нешто друго, али засад ми је то жеља. Тренутно ме више вуче интересовање ка музици. Вагам још увек, видећемо - рекла је Хелена.

Осим што има све петице у школи, Хелена је и спортски врло ангажована и поноси се тиме што је државни првак у атлетици.

- Од малена се бавим атлетиком. Татино правило је било да изаберемо спорт којим желимо да се бавимо, да морамо да имамо неку физичку активност. Било је доста успона и падова, али заједно нижемо успехе. Не могу без тренинга, за мене је тренинг издувни вентил и ја обожавам да тренирам. Мене душа боли када не могу да одем на тренинг, то је обично када идемо на неку прославу или славимо славу. Ја тад хоћу жива да се поједем - каже Цецина сестричина.

Као и сваки адолесцент, тако и Хелена воли да изађе увече у провод, али то је неће спречити да наредни дан ујутру оде на тренинг.

- Када изађем петком, ја ћу у суботу ујутру отићи на тренинг. Није битно да ли ћу заспати у два ујутру или четири ујутру, ја ћу ујутру обавезно отићи на тренинг - испричала је Хелена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".