ПАС

Неповерљиви сте и врло затворени према другима. Доживели сте много пута издају од стране свог најбољег пријатеља. Тешко заборављате а још теже праштате. Престали сте да верујете људима.

МАЧКА

Плашите се будућности и онога што будућност носи. Немате довољно самопоуздања. Превише вам је стало до мишљења других. Волите отворене људе и да вам је одмах јасно на чему сте.

Фото: Предраг Митић

 

ЗМИЈА

Имате потребу да све држите под контролом. Трудите се да увек будете јаки и не признајете ни себи, ни другима слабост. Недостаје вам флексибилност. Тешко се препуштате емоцијама.

ПАУК

Мајка вас је превише штитила у детињству или је била прејак ауторитет. Имате потребу да све разјасните и истерате на чистину. Плаше вас људи и ситуације које не разумете. Тежите томе да у сваком сегменту живота поставите правила.

Фото: Профимедиа

 

МИШ

Стидљиви сте и тешко комуницирате са другима. Плашите се непријатних ситуација и не умете да се изборите са њима. Тешко вам пада сваки неуспех. Лако се повлачите, и онда када не би требало.

СЛЕПИ МИШ

Склони сте томе да верујете у чудне и необјашњиве ствари. Сами себе највише плашите и спутавате своје потенцијале, а онда слепо улетите у оно у шта не бисте требали. Избегавате непријатне ситуације и често не знате да их решите.

Фото: Профимедиа

 

ОСА

Брзоплети сте и нестрпливи када нешто желите да остварите. Љуте вас и безначајне ситнице. Увредљиви сте и лако улазите у свађе.

ПАЦОВ

Превише бринете о свему. Проблеме увеличавате уместо да их реално сагледате. Оптерећују вас други и њихово мишљење о вама. Немате поверење у људе који не износе своје мишљење одмах.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".