Сматра да неће имати репризу живота и зато живи пуним плућима јер не планира да купује некретнине зато што их, како каже, сигурно неће носити са собом у други живот.

- Шта је паметно у животу? Имаш један живот. Паметно је да имаш новца да не шкрипи у животу. Треба живети јер новац је за трошење. Нисам за стављање новца у сламарицу. Немам два живота па да кажем: кад умрем биће реприза живота. Нити имам децу, нити имам унуке да се забављам са њима. Трошим паре, али имам губер колико треба да се опружим. Нисам ни луда да потрошим све и да немам од чега да живим. Имам један четврособан стан од 100 и нешто квадрата, са терасом око 150. Шта ће ми више од тога?

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Не могу да сачувам глас ако од Бога није дато. Исти тоналитет певам као и пре 50 година. Од Бога сам добила постављен глас, најважније је када је то природно дато. Покојни Новица Неговановић ме је у то време одвео код неког професора како би ми поставио боју гласа, међутим када ме је тај професор чуо, он је рекао: “Све што бих урадио, ја бих покварио. Вама је од Бога постављен глас. Нема ту ништа да се ради“. Никада нисам певала с напором и никада ми се нису појављивале жиле на врату. Природно не правим гримасе и зато имам мање бора. Могу да не спавам два дана и две ноћи јер кад певам нисам уморна. С друге стране, има доста њих који певају на плејбек. Ако народ плаћа, нека наплате и 30.000 евра када народ дозвољава да слуша певача на плејбек. Што он онда да не узме паре? - каже Лепа и додаје:

Фото: sarics

 

- Ја никада у животу на наступу нисам певала на плејбек. Мислим да би ме публика тукла када бих отпевала нешто што није уживо. Недопустиво је да се наступа на плејбек. Могу тамо да кмече колико год хоће, али то је страшно. Одједном имамо 200.000 певача којима се пегла боја гласа у разним програмима. Тако може да пева и моја баба Живана - истиче певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".