Јуче око 15.30 је превезен малишан у болницу након што је пао са неограђеног балкона породичне куће. Са њим су били родитељи, а на месту несреће увиђај су обавили полиција и тужилац.

- За сада нема елемената кривичног дела, а тужилац је дао налог полицији да прикупи неопходна обавештења и обави разговор са родитељима, те да извештај проследе Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу - објашњава извор Курира.

Како он каже, дечак је из фине и уљудне породице, а родитељи му држе пекару у селу због чега су познати у околини.

Фото: Схуттерстоцк

 

- Ми држимо пекару у Салаковцу, а објекат има два спрата. Био сам са женом на првом спрату и радили смо као и обично. Дете је било са нама, а у једном тренутку син се искрао и попео на спрат. Ми нисмо видели кад је изашао и отишао горе - прича дечаков отац и додаје да не зна како је дечак тачно пао, јер тај тренутак није видео.

- Та тераса на другом спрату није ограђена, па сумњам да се оклизнуо. Супруга и ја смо били у пекари и кроз прозор смо видели да пада. Секунде су биле у питању. Препали смо се и одмах истрчали напоље. Он је лежао на поду, а ја сам га одмах подигао, узео сам га у наручје и одвезао у болницу - каже наш саговорник.

Отац каже да су му лекари рекли да неће бити већих и трајних последица по здравље његовог сина након пада са висине.

Фото: Инстаграм принтскрин/192.рс

 

- Ово је био велики стрес за нас, само желимо да се опорави и буде добро. Хвала Богу, сутра излази из болнице и сви ћемо бити уз њега - завршава отац дечака.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: ДРОГА ПРОНАЂЕНА У ШУМИ: Акција полиције у Батајници

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".