МИРИЈЕВО је у шоку после трагиче смрти која се данас поподне десила испред ОШ "Деспот Стефан Лазаревић".

Девојчици М. М. (14), ученици осмог разреда, изненада је око 15 часова позлило и пала је, хитна помоћ је могла само да констатује смрт.

У дворишту школе, где је преминула осмакиња, тело несрећног детета лежало је и по доласку полиције. Велики број грађана који живе у близини се окупио, а ту су била и деца која похађају школу. Сви у шоку због трагедије којој су присуствовали.

- Била сам у близини и чула шта се десило, деца су почела да вриште, одмах сам знала да нешто није како треба. У мојој згради живи много деце која иду у ову школу, појурила сам да видим да се није неко од њих није повредио. Међутим, кад сам стигла и чула шта се десило шокирала сам се, стварно нисам очекивала такву трагедију. Другарице које су биле са њом су вриштале нису хтеле да се одвоје - испричала нам је једна суграђанка.

Малишани су сатима стајали код школског дворишта. Немо су су посматрали полицију која обавља увиђај. Сузе су им се сливале низ лица, тешили су се међусобно.

Подсетимо, М. М. (14) је била са другарицама и кренуле су да улазе у школу. Она им се пожалила да јој није добро – само се срушила. Скотрљала се на степеницама. Хитна помоћ је убрзо дошла, али нажалост девојчици није било спаса. Иначе, наводно није имала здраствене проблеме.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".