Велика трагедија догодиле се данас у Основној школи "Деспот Стефан Лазаревић" на Звездари, а ученици и сви у школи и даље не могу да дођу к себи од шока и туге.

Како сазнају медији са лицу места, ученица се са још неколико другарица враћала из школе, биле су у првој смени.

Трагедија се догодила на степеништу у школском дворишту. Како сазнајемо, М. М. се пожалила да је боли глава и у тренутку је само пала.

Хитна помоћ је стигла за десетак минута, реанимирали су је сат времена, међутим све је било безуспешно. У 14.55 констатовали су смрт.

Мајка у потпуном шоку

У школу су убрзо дошли и њени родитељи, а несрећна мајка је, како кажу очевици, скрхана од бола, у потпуном је шоку, не зна може да дође к себи од шока и сазнајања да јој је дете умрло.

Ученици је, како сазнајемо, целог дана било добро, није се ни на шта жалила до самог тренутка када се десила трагедија. Кажу да се цео дан смејали и да ништа није указивало на то да ће оваква трагедија могућа.

Како сазнајемо на лицу места, девојчица није имала озбиљних здравствених проблема, једино чега се сећају јесте да је у седмом разреду имала проблема са слепим цревом, али да је то убрзо решено. Међутим, сазнајемо и да је имала проблема са тешким главобољама.

У школи се налазе представници Мминистарства просвете, као и руководилац школске управе уа Београд. Чекају судску медицину да утврди шта је у питању, однсоно шта је тачан узрок смрти. У школи се налази и полиција. Ученици тренутно не могу да напусте школу, док траје увиђај.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".