"Замагљени прозори? Нема проблема - испробајте овај штос!" поделила је једна аутомобилска компанија на свом ТикТок профилу објашњавајући неколико корака које треба следити.

Први корак је укључити грејач на максималну температуру како бисте осигурали да што више топлоте иде према вашим прозорима. Затим укључите клима уређај који ће исушити ваздух у аутомобилу, а управо то је кључни корак за брзо чишћење ветробранског стакла.

@carsdotcom Foggy windows? 😱 No problem--try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound - Cars.com

Након што је клима уређај укључен, искључите циркулацију ваздуха. Ово дугме често може да се пронађе као икона аутомобила са стрелицом окренутом уназад. Све што сада треба да учините јесте да мало отшкринете прозоре и ваш ветробран мора бити чист.

Возачи су прилично импресионирани видеом, а један ТиктТокер признао је да се борио са овим проблемом кад је наишао на снимак који му је помогао: "Имали смо овај проблем и ТикТок је дошао у помоћ", написао је.

"Вауууу, морам ово да пробам", "Одличан савет!"и "Ова идеја је тако корисна" само су неки од коментара возача.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".