Он каже да мисли да се ради о превари његове снаје Николине, која, према његовим тврдњама, покушава да сакрије праву суму коју је узела како не би делила новац с Видојевом првом ћерком Матеом.

- Ма дајте, молим вас, каквих 1.700.000 евра, па само намештај у тој кући вреди бар два милиона евра. Све је стилски намештај, неки комади су прављени специјално за њих, у тој кући је све довезено из иностранства. Кога она прави будалом, то је немогуће! Минимална тржишна вредност те некретнине је пет милиона евра, па ко је луд да је прода за више од дупло мање пара? Николина то сигурно не би урадила, иза овога стоји лаж. Она ће пре нешто продати по већој вредности, сигурно неће дати за мале паре такву некретнину - објаснио је Миша Гроф и открио због чега он верује да је Пишекова то урадила.

Фото: АТА имагес

 

- То је урадила да не би дала ни евра овом јадном детету које живи овде. Лана, Видојева прва супруга, скоро свакога дана дође да ме обиђе. Редовно виђам и унуку Матеу, а Николину нисам видео ниједном од гробља, није ми довела ни унуку да видим. Једини начин да се од Николине заштити Видојева имовина и подели на равне части његовим ћеркама је судски поступак. То не могу ја да покренем, мораће Лана, а ја ћу јој сигурно бити подршка. На питање да ли ће до спора доћи, одговорио је:

- Заиста не знам. Ми још увек као да не верујемо да је Видоје мртав, све нам је још увек свеже. Није прошао шок. То су болне ствари и шкакљиве теме о којима још увек нисмо разговарали, али мораћемо - рекао је он.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

- Николина је алава и гледа само лични интерес и новац. Верујем да ће покушати све да отуђи, даће свом брату или некоме само да Матеа не добије. Она је зло и наопако! Ма она је реинкарнација једног од кољача из Јасеновца. Као уцвељена, плаче, а носи цветне хаљине док јој се муж није ни охладио. Чуо сам и да спава с власником једне телевизије која јој помаже, а она уплакана глуми жртву - закључио је Витор за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".