Строго против појављивања у јавности је снаја Жике Јакшића, Јехослава Јакшић, стога њене фотографије донедавно нигде нисмо могли видети.

Супруга водитељевог наследника, мастер енолога Андрије Јакшића фокусирана је на сектор козметике и води миран живот далеко од естраде и стила који већ дуги низ година Жика преферира. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)


Јакшић поштује снајину жељу и не форсира је да се фотографише за медије. Он је признао да му прија живот са њом и сином под истим кровом, јер се дивно слажу и једни друге поштују, а посебно му је драго када види како се новопечени младенци допуњују. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Informer

 

Снаја Жике Јакшића у породицу водитеља ушла је пре десет месеци. На луди камен са Андријом стала је на интимној церемонији у Немачкој, а убрзо су се обоје преселили на Бежанијску косу код водитеља. Жикин наследник одушевљен је брачним животом, посебно својом изабраницом и њеном мирном природом.

- Месец дана током заједничког одмора имао сам прилику да посматрам Јехославу, и посматрам да ли је темпераментна или повучена девојка. Одмах ми се допала, а по узору на своје родитеље после две године забављања сматрао сам нормалним да је запросим. Многи су ми рекли да је брак затвор, али ја уживам. Никад ми није било лепше у животу - изјавио је Јакшићев наследник.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића