За јавност, љубавни живот водитељке Сузане Манчић, одувек је био актуелна тема, па је један део у својој аутобиографији посветила управо том животном поглављу. Бројни детљи из Сузаниног живота откривени су у овој књизи. Ту је чак и онај део када је замало завела руског председника Владимира Путина. После овог сазнања многи се питају где би била наша чувена водитељка и књижевница да јој је освајање пошло за руком. 

- У Лењинград, данашњи Санкт Петербург, дошли смо због тениског турнира иако ја нисам била баш луда за тенисом. Више сам волела да лутам по Невском проспекту, да обиђем гроб генерала Кутузова, да попијем чај у Пушкиновом кафеу преко пута и да се присетим турнеје од пре 17 година. У Лењинграду сам тада, давно, купила први дијамантски прстен и то на одељењу јувелирских производа неке робне куће. Како се од тада све променило, чак и име града. Враћено му је име из царског времена, Санкт Петербург - описала је Сузана у својој књизи и објаснила детаљно како да јој тениски турнир замало промени живот.

- Тениски турнир је био завршен и у хотелу Европејскаја је био приређен свечани коктел. Гост турнира био је светски познат тенисер Бјорн Борг. У оном мноштву света одједном сам се нашла поред њега. Био је љубазан, витак и жут. Нисам имала више филма у апарату и хтела сам да се поједем жива, могла сам се сликати са њим. Волођа ми је показао једног онижег младог човека око ког су се тискали новинари. Видите, он је освојио турнир. Млади политичар, одавде из Петербурга, зове се Путин. Моју пажњу, међутим, и даље је привлачио Борг - била је искрена Сузана у књизи.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".