Тих година су мексичке теленовеле биле једна од главних забава, а породице су врло често проводиле време чекајући нову епизоду неке од популарних серија.


Емитовале су се годинама и увек изазивале велику пажњу, а неке од познатијих код нас су Руби, Есмералда, Злобница и многе друге. Главне глумице су углавном биле лепотице које су некима биле и идоли, а неке од њих су у стварном животу сасвим другачије и бориле су се са разним стварима у животу.

Мајте Перони је увек добијала улоге смерен и повучене девојке која проналази љубав свог живота, али је истовремено бројне препреке спречавају да живи срећно. Међутим, у стварности, глумица се удала за бившег мужа своје најбоље пријатељице, а претпоставља се да је он најпре варао своју супругу са Мајте.

Фото: Профимедиа

 

Барбара Мори је све опчинила као фатална Руби. Иако је глумила негативну жену, многи су је волели, а мало ко зна да јој је у јеку популарности 2007. дијагностикован карцином са којим се успешно изборила. Она је, иначе, већ са 19 година родила сина, а врло рано је постала и бака.

Фото: Профимедиа

 

Габријела Спанић је одрасла у Венецуели, али има југословенске корене, па је то још један од разлога зашто ју је домаћа публика волела. Она је глумила у серији Злобница, а познато је да има рођену сестру са којом не прича. Габријела је мајци и брату купила вилу у Мексику из које их је после избацила пошто је сазнала да контактирају са сестром.

Фото: Профимедиа

 

Ерика Буенфил се прославила улогом популарне Марисол, а скоро је признала да јој је управо та серија помогла да се извуче из канџи алкохолозма након краја једне љубави.


Летиција Калдерон ће остати заувек препознатљива по серији Есмералда, међутим, она се у време снимања серије борила са зависношћу од кокаина. Како је и сама рекла, била је млада, имала је много новца и није знала како да се исконтролише. Из пакла дроге извукла се тек када јој је најбоља пријатељица изгубила живот због превелике дозе, а умрла је баш на њеним рукама.

Анахи се прославила улогом Мие Колучи у тинејџерској серији Ребелде, а са 17 година се борила са булимијом и анорексијом. Једном је чак доживела и клиничку смрт, срце је на седам секунди престало да куца, а након тога је покренула кампању за подизање свести о анорексији и булимији.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".