Ован

Себичан, лош планер и кретен.

Рођени у знаку Овна су астролошке бебе, па им је важно да увек причају о себи. Можете бити лоши, али ваш пријатељ Ован ће и даље само причати о себи, не примећујући да имате проблем. Фокусиран је на себе и не слуша баш друге када говоре. Немојте се изненадити када га питате за мишљење о некој важној дилеми која вас мучи, а он вам узврати празним погледом. Ован не разуме концепт пажљивог размишљања, тако да никада не планира унапред. Говори шта год му је на уму, често пре него што размисли. Они тешко контролишу бес, а понекад не могу да схвате шта није у реду са вама и зашто сте љути на њих. Такође, мисле да су увек у праву.

Бик

Лењ, тврдоглав, пасивно-агресиван.

Бик углавном воли да се дуго одмара сваки дан. Дакле, Бик је лењ и жеља му је да има што мање посла. Ако то може неко други, још боље. Воли да све ради на свој начин и никада не попушта, јер је веома тврдоглав. Али он ће то учинити тако слатко да тога нећете ни бити свесни. А ако не желите да радите неку ствар, будите спремни на пасивно-агресивни приступ, они су мајстори у томе. Бик ће се понашати веома љубазно, смирено се смешкати и ипак неће радити оно што би требало. Поседује велику љубав према лепоти, уметности, музици и супротном полу. Али такође има тенденцију да игнорише сурову животну стварност.

Близанци

Одају лако тајне, променљиви, површни.

Близанци воле много да причају. Ако имаш неку тајну, немој му рећи, осим ако не желиш да цео свет зна. Близанци имају брз ум, размишљају и причају о неколико тема одједном. Ово може бити збуњујуће за слушаоце, јер је тешко бити сигуран о којој теми говори. Може бити веома тешко пратити и сметаће му ако имате проблема са тим. Близанци су обично у журби и раде брзо, због чега их понекад мучи стомак и главобоља, јер раде превише ствари одједном. Такође, често ће говорити беле лажи, у случају да сазнате да је рекао тајну или нешто погрешно, јер једноставно не жели да преузме одговорност за то. Могу бити променљиви и површни.

Рак

Патетичан, осетљив на критику, воли да се љути.

Рак је љубазан и пун разумевања. Он ће вам посветити сву своју пажњу. Он слуша ваше проблеме, али исто очекује од вас. Не подноси добро критике. Ако желите да му дате савет и мислите да проблему приступа на погрешан начин, пажљиво бирајте речи. Никада не заборавља увреду. Такође, никада не критикујте његову децу и његове вољене. Он то може, али ти ни случајно не можете ви. Рак је увек забринут због нечега и може да вас изнервира свим малим стварима о којима брину. Лако се разболи и треба му доста одмора. То је углавном зато што је емотиван и исцрпљује се. Његово расположење је променљиво.

Лав

Себичан, тврдоглав, арогантан.

Лав се понаша веома краљевски, али понекад заборавља да он заправо није из краљевске породице. Увек касни када правите планове са њим. Ово уме да буде досадно, јер је и ваше време драгоцено. Воли да се појављује у великом стилу, јер је апсолутни краљ драме. Лав је такође великодушан. Воли да прави журке, али обично након куповине нове скупе играчке или собе пуне намештаја. Журка је заиста само прилика да то покаже, а не зато што жели да вас види. Воли да се одмара и осећа да други треба да му обезбеде и да раде већину посла уместо њега. Веома је тврдоглав и никада се не предомисли. Воли да саветује друге о фризурама, одећи, пројектима, побољшању дома, али понекад заборавља да други имају другачије мишљење. Лаву је тешко да схвати да не мисле сви као он и да се неће сви увек слагати са њим. Његова ароганција и себичан став могу брзо да досаде.

Девица

Опседнута детаљима, хипохондар, перфекциониста.

Девица је одличан говорник. Може да прича целу ноћ. Проблем је у томе што она говори о врло тривијалним стварима које могу да вас излуде. Она је интелигентна и духовита, тако да може да буде забавна, али једноставно не може да престане да прича када јој је ум нечим заокупљен. Много брине и склона је хипохондрији, а бринуће и о свим хемикалијама и састојцима лекова. Сваки дан ће имати неке проблеме, палпитације, кратак дах и неколико других здравствених проблема. Често говори о стварима које треба да се ураде, уместо да их једноставно ради. Неке Девице могу деловати ситничаво. Увек су веома уредно обучене, у радном окружењу сваки документ мора бити савршен, свака фасцикла уредна, а сваки папир на свом месту. Инсистирају на уредном и чистом окружењу. Такође, веома је критична, јер не можемо сви бити савршени као она.

Вага

Пасивно-агресивна, сујетна, неодговорна са новцем.

Рођени у овом хороскопском знаку желе да имају угодан живот. Желе да им дани прођу глатко. Осећај равнотеже јје веома важан. Она жели да се уклопи и допадне, па понекад падне под утицај других, али треба да научи да се не прилагођава увек гомили. Вага гаји дубоку љубав према лепоти, а и мушкарци и жене Ваге воле моду и лепу одећу. То такође значи да ће флертовати са онима за које мисли да добро изгледају. Такође, Вага воли добар намештај и жели да живи у лепо уређеном дому. Она уме да манипулише, јер иза све те сласти воли да буде вођа онога што се дешава. Жене могу бити робови моде и понекад скупљати огромне рачуне за одећу. Вага верује да заслужује најбоље и нема застоја у трошењу. Ако јој треба више новца, очекује да ће је неко спасити. Она се веома узнемири ако се не слажете са њом и може да вас оптужи да сте „непристојни“ само зато што сте изразили другачије мишљење. Заиста воле да се истичу.


Шкорпија

Супер тврдоглава, такмичарски настројена, тајновита.

Шкорпија има непроменљиво мишљење, па ако се не слажете са њом у нечему што воли, бићете 'укорени'. Одлучност је њихово средње име. Веома су конкурентни, иако на први поглед можда не изгледа тако. Они то добро крију. Обично су тајновити и имају изражену тамну страну. У љубавним односима, Шкорпија је посесивна и љубоморна. Када је заинтересује нека тема, она ће је истражити како би сазнала сваки детаљ. То је разлог зашто су многе од њих истраживачи. Многе од њих су и вегетаријанци или су избирљиве у јелу. Веома је уздржана у разговору, али има нежна осећања. Често вам замера, индивидуалац је и није је брига шта други мисле. Живи живот по својим условима.

Стрелац

Нетактичан, неспретан, претерано оптимистичан.

Постоје две врсте људи рођених у знаку Стрелца, они причљиви и они веома тихи. Сви су интелигентни и заинтересовани за високо образовање, филозофију, различите културе... Када говоре, врло су директни и пређу право на ствар, понекад не схватајући да вређају туђа осећања. Воле спорт, посебно на отвореном, али су веома неспретни и често ломе кости и повређују се. Они су скоро досадни оптимисти. Врло је вероватно да ће вас преварити. Они ће се укључити у многе акције спасавања света, али са свим тим састанцима на које морају ићи и петицијама које морају да потпишу, могу бити потпуно исцрпљени. Стрелци су одлични у филозофским дискусијама са другима и тешко подносе када други имају другачије ставове. Они су слободољубиви и нец́е им се допасти ако неко покуша да им ограничи активности или слободу.

Јарац

Амбициозан, радохоличар, компликован.

Јарац је углавном озбиљан и неће ценити да се шалите о нечему што му је важно. Веома је амбициозан и настоји да напредује на друштвеној лествици, па немојте да се увредите ако вас пријатељ Јарац игнорише јер треба да се дружи са неким ко може да му помогне у томе. Он само жели да напредује. Јарац је радохоличар и не воли да буде спонтан. Не воли да ризикује, осим ако није све добро прорачунао. Без обзира на све, Јарац је емотиван, али не воли јавно испољавање емоција. Мрзе да буду укључени у сцене било које врсте. Увек мисле унапред и желе да буду главни. Веза са Јарцем ће ићи глатко ако схватите да је он веома амбициозан и да увек размишља даље од свих осталих.

Водолија

Досадни неконформиста, не воли правила, наизглед хладна и равнодушна.

Водолија увек живи живот на свој начин, не слуша, не потчињава се устаљеним конвенцијама, а ако покушате да јој ово кажете, поступиће још скандалозније само да вам иде на живце. Она воли пажњу коју она доноси и обично живи у будућности. Ако не волите да испробавате нове ствари и ризикујете, Водолија ће вас тешко разумети. Водолија мисли да се правила односе само на друге. Треба јој много слободе. Тврдоглава је, али зато што толико ужива у слободи, разуме када и други желе да раде на њихов начин. Водолија има необичне пријатеље из свих сфера живота. На први поглед може деловати хладно и равнодушно.

Риба

Сањива, има лоше процене, поводљива.

Рибе су највећи сањари у Зодијаку. Они су најсложенији. Риба разуме већину онога што јој неко повери. Али будући да је такав сањар, она заиста не нуди добар савет. Водени знаци, а посебно Рибе, треба да буду опрезни са дрогама и алкохолом. Они су савитљиви, они су следбеници, а не вође. Немирна је и лако јој постане досадно, па често започиње нове пројекте, а затим их брзо напушта. Веома је љубазна, али мора да пази да је други не искористе. Рибе не воле напоран рад и воле да све детаље препуштају другима. Често је преварена јер жели да помогне другима, али не просуђује увек добро.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".