Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама.

Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука.

Новац треба чувати искључиво у новчанику, никако по преградама разбацан у торби. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Фото: Профимедиа

 

Такође, многе жене носе у торби старе карте, непотребне папириће и рачуне које чувате у торби враћају вас у прошлост, привлаче оптерећење и недостатак новца. Ово означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена, високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу са новцем. Она је симбол финансијског благостања.

Фото: Профимедиа

 

Поред тога, истиче се да торба не сме да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду, јер се верује да то привлачи лоше финансије.

Према фенг шуију потребно је свуда и у свему поставити уредност, чистоту, мир и склад, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована.

БОНУС ВИДЕО:

(Прва.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".