Милић Вукашиновић успео је да прода стан у Сарајеву. Рокер је планирао да од тог новца купи себи и супрузи Сузани некретнину у Београду, како би коначно имали свој кров над главом, међутим, то се неће догодити.

Милић ће и даље бити подстанар и плаћати месечну кирију за изнајмљени стан на Карабурми јер је,сав новац потрошио враћајући дугове који су остали иза његове покојне ћерке Маје Авдибеговић, сазнаје "Курир".

Фото: sarics

 

Извор близак музичару каже да је велики стан у центру Сарајева, у ком је живела његова ћерка са својим партнером, био под хипотеком. Милић је својој ћерки редовно слао новац како би ту хипотеку на време отплаћивала. Међутим, како се она нашла у паклу наркотика, она није плаћала тај кредит, а током година накупио се и износ за месечне режије, које такође није плаћала, јер је сав новац који је добијала од оца користила за куповину наркотике, од којих је била зависна.

Након што је Маја извршила самоубиство у јулу 2018. године у Сарајеву, Милић је одлучио да прода овај стан, како би новац од њега уложио у куповину стана у Београду, где већ годинама живи као подстанар на Карабурми са својом супругом Сузаном. Међутим, до овога није дошло, јер је популарни "доктор за рокенрол" од новца који је зарадио продајом стана одмах морао да исплати сву заосталу хипотеку и режије које нису биле уплаћиване месецима. Кад је исплатио сва дуговања, њему у џепу није остало готово ништа, те није могао да једном засвагда реши своје стамбено питање у Београду.

Фото: Архива Новости

 

Рокер је за "Курир" потврдио ове наводе, а затим и детаљније објаснио шта се десило и ко сада живи у том стану за који је био изузетно везан.

- Тачно је све, нажалост. То је био диван велики стан, на одличној локацији. Стан сам продао, али сам сав новац морао да дам како бих исплатио ту хипотеку, која је била огромна, и режије, које Маја није плаћала годинама. Зашто није плаћала? Због дроге. Хероин је појео тај стан. Не знам ни сам колико сам јој новца слао за тај стан, а она је све то трошила на дрогу. То сам тек касније сазнао. Због тога нисмо могли да купимо стан у Београду. Стан су купили фини људи, за своју ћерку студенткињу - испричао је Милић.

Подсетимо, ћерка Милића Вукашиновића извршила је самоубиство у стану у сарајевској улици Језеро у јулу 2018. године. Њу је мртву пронашла другарица, која је позвала полицију и Хитну помоћ, али девојци није било спаса.

Према тадашњим прелиминарним резултатима истраге и прегледа тела, утврђено је да је узрок смрти највероватније предозирање лековима.

У јуну те године, Маја је такође покушала да се убије кад је жилетом пререзала вене у купатилу. Тада је спасена благовременом реакцијом лекара, а касније је лечена на психијатријској клиници.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".