Александра није била сто посто била сигурна да ће добити позив слектора Даниелеа Сантарелија за Светско првенство, баш тих дана организовала је свој најважнији дан у животу. Тек што се удала, сазнала је и да ју је селектор уврстио на списак.

О њеној одлуци, какву многе девојке не би биле спремне да донесу, причао је тада селектор Сантарели.

- Одабрао сам најбоље и свака од девојака које су на списку су ту, јер то заслужују. Александра се удала у јулу. Позвао сам је и рекао јој која ми је идеја. Била је на меденом месецу. Верујем да није била срећна због мог телефонског позива, али свакао јесте због позива у репрезентацију. Ето, прекинуо сам јој медени месец, да не кажем, уништио. Дивна је девојка, као и све остале, брзо се уклопила у систем рада - рекао је тада Италијан.

Александра Јегдић је била пресрећна што је добила позив да брани боје Србије на Светском првенству, иако је позив стигао у "незгодном" тренутку.

- Осећај је прелеп, прво моје такмичење за сениорску репрезентацију. Супруг је пресрећан, разуме шта значи играти за А селекцију Србије. Изузетно је поносан, и уз породицу велика подршка - рекла је Александра Јегдић.

Јегдићева је каријеру почела у новобеоградском Радничком, играла је за Колубару, Железничар и Спартак, а од 2018. године члан је немачког Потсдама.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања италијанске новинарке Дилете Леоте

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".