Пре пет месеци све је погодила вест о породичној трагедији коју је доживела Николина Пишек, а она се сада присетила болних тренутака након смрти супруга.

- Врло цењени новинари и колумнисти су написали неке дивне текстове и хвала им на томе, пуно ми је значило. Опет ћу се расплакати. Али нико од институција није рекао ништа - истакла је кроз сузе Николина.

- Очекивала сам период неког мира, у ком ћу моћи да саберем своје мисли и схватим у ком смеру треба кренути даље. Нисам то доживела ни једне једине секунде. Први шок сам доживела већ након 12 сати када сам дошла у Београд, од своје породице овде, који су ме практично са мојим дететом избацили на улицу и то је кренуло даље - изјавила је Пишекова и додала:

- Кренула је осуда многих људи из моје блиске околине коју нисам схватала, која је отприлике гласила: "Требало је боље да знаш". Почели су да ме саветују да кренем на разне психијатријске третмане и предлагали решења, за које нисам била спремна нити сам имала времана, а нека од тих решења показала су се потпуно погрешним - рекла је видно емотивно узрујана Николина.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".