Кристијан је признао да је свестан да је лоше поступио и да му је криво што није испунио очекивања Великог Шефа, али не крије да се нада да ће добити још једу шансу, коју неће прокоцкати. Како и сам каже, потпао је под Ћертићев утицај и пао на његову замку, а овај је свесно ишао на то да га дисквалификује будући да зна да је Кристијан кратког фитиља.

- Надам се да улазим поново у "Задругу 6". Не могу да вам кажем тачно када и шта, али се полако спремам за велики повратак. Искрено, био сам љут на себе што сам дозволио да ме један кер дисквалификује. Криво ми је било и због Великог Шефа, који ми је веровао, али ја ћу грешку исправити. Ако све буде како треба и тамо се вратим, нећу себи допустити такве испаде иако ме је тај клошар свесно провоцирао и свесно ишао на то да ме избаци из ријалитија - каже Кристијан и објашњава да би се овога пута окомио на Ћертића, али да га не би поново ударио:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga official/АТА имагес

 

- Не био ја Урошу у кожи ако се вратим, а он још буде тамо. Бићу мушка Миљана Кулић. Малтретирао бих га психички по цео дан и ноћ док не излуди. Ја могу по десет дана да не спавам, то је трећи степен инсомније, а то не може ни коњ. Урош каже кад су ме изводили: "Дошли шинтери, покупили кера, одвели га у затвор, бар неће да плаћа кирију тамо", човек није светан шта га чека ако се вратим тамо и кад се вратим.

Иначе, Голубовић је рекао да су му се мало планови пољуљали, али да ће сигурно правити свадбу са Кристином Спалевић, која ће му за неколико месеци родити дете.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Кристина је рекла да ће да оде у тренерци са мном у цркву и да се венчамо. Дејан Драгојевић, купусар мали, рекао је да хоћемо у "Задрузи" да се венчамо јер је све џабе, џукела обична. Видећемо како то да изведемо, али ће свадбе свакако бити, у то не сумњајте, и то не обичне - каже Голубовић и додаје да његова изабраница хоће троје деце, а да он није за то:

- Она хоће троје деце, а ја сам рекао: "Могу још једно, и то је то." Кристина каже да би био хит да она и њена мама остану трудне у исто време. Само узмите чињеницу да је њена мама млађа од мене 10 година. Само ми то фали, па да нас људи гађају парадајзом у граду.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Дејан Драгојевић је стао у одбрану девојке Александре Николић, те је ушао у отворени рат с Кристијаном, који га не штеди нимало, а једва чека да се сретну негде.

- Драгојевић је заборавио да сам му брата Давида ја спасао батина или нечег још горег. Он тврди да сам ја носио тангице у затвору. Ево, нека ми то каже у лице ако сме. Мали говнар, не би смео то да ми понови ни у емисији пошто би завршио на кабловима. Преко друштвених мрежа су сви јаки, па тако и ово г**но из канализације - каже Голубовић.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".