Снимак њиховог сусрета брзо се проширио друштвеним мрежама, а многи пишу да им је смешно како је Чарлс поздравио премијерку. Забележен је тренутак у којем се Трас клања новом краљу пре него што се са њим рукује, а он јој потом говори: "Опет си овде?"

- Велико ми је задовољство - одговорила је Чарлсу Трас, а он је додао: - О, Боже. У сваком случају…

На Твитеру су осванули бројни коментари на рачун краља.

"Радо бих финансирао краљевску породицу за још оваквог садржаја", "Овиме је Чарлс показао какав је стари фосил постао након што је преузео улогу краља", "Сигурна сам да се Лиз питала шта се овде догађа када је дошла код Чарлса", "Ово је све. Чарлс је вероватно шокиран нередом који је направила Трас. Овај видео то показује", само су неки од коментара на Твитеру.

Осим Чарлсовог поздрава, посебну пажњу су привукле и фотографије у палати. На сточићу поред врата изложено је неколико фотографија, међу којима је и она са венчања Меган Маркл и принца Харија. Реч је о службеној фотографији коју је снимио Алекси Лубомирски у дворцу Виндсор после церемоније венчања у капелици Светог Јурја.

На фотографији Меган и Хари позирају са краљицом Елизабетом, принцем Филипом, Меганином мајком Доријом Рагланд, Чарлсом и Камилом, принцем Вилијамом и Кејт Мидлтон и њиховим малим рођацима.

Краљ Чарлс такође је изложио фотографију на којој су четири генерације краљевске породице са наследницима престола: краљица Елизабета, краљ Чарлс, принц Вилијам и његов син Џорџ.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".