Едита је објавом одушевила све пратиоце, где се види и знатна промена на њој самој. Тачније, она је скратила своју дугу косу на паж и тиме променила имиџ.

Фото: Инстаграм принтскрин/едитаарадиновиц

 

Индира и Едита не објављују често слике са својом мајком Флоријом Арадиновић, али је њена млађа ћерка Едита редовно спомиње у својим интервјуима као велику подршку у животу.

- Ко је моја најлепша мама на свету? - написала је Едита на видео снимку, па показала у правцу своје мајке, која је права природна лепотица.

Фото: Инстаграм принтскрин/едитаарадиновиц

 

Међутим у њиховим животима није све увек било насмејано као ова фотка, пре седам година Флорији Арадиновић откривен је рак дојке, а за њу и њене ћерке Индиру и Едиту то је био веома тежак период у животу.

- Сазнала је да има рак баш у тренутку кад сам кренула у причу с "Министаркама". То су били најтежи тренуци за мене. Морала сам да певам, а нисам знала хоће ли мама дочекати јутро. Успела сам да сакријем своју тугу. Музика и наша публика су ми помогли да се извучем и издржим - објаснила је Едита раније у једном интервјуу.

- Прошла је кроз пакао, а нас је поштедела. Није дала да идемо с њом на хемиотерапију. Није хтела додатно да патимо. Едита и ја смо све то изгурале. Мама једном годишње мора на зрачење и моли се да јој се болест не врати - исприцала је својевремено Инди.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".