У једном тренутку гости су одговарали на лична питања, а Анђелки је запало питање "Да ли си икада изгубила своје дете?" Глумица је била искрена, те је открила да јој се то дешавало неколико пута, али да то никада није било толико страшно колико звучи, иако је у тим тренуцима пролазила кроз прави пакао, а онда је испричала једну сцену која је на њу оставила велики утисак.

- Водила сам једном сина да му купим нешто. И док сам ја тако гледала ствари за њега, он је био на оном бициклу без точкића и само се у једном тренутку изгубио. Кренула сам да вичем и да паничим, а он се наравно врло брзо појавио - започела је Анђелка и додала:

Фото: В. Данилов

 

- Како су ми дечији психолози рекли да је у реду бити мало агресивнији само када је дете у животној опасности, није да тучем своје дете, ја сам га ухватила за руку и кренула да му објашњавам да то не сме да ради. У том тренутку појавила се нека госпођа са неколико деце, претпостављам унучади и кад ме је видела рекла је: "Јао децо, видите ко је ту, хајде да се сликате", и кренула је да их гурка ка мени.

- Замолила сам је да сачекају само секунд, на шта је она мени рекла да морају да иду. Због чега сам морала да јој кажем "Извините, васпитавам дете". Тако да ту сцену памтим по тој госпођи више него по томе што се он изгубио - присетила се глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".