Веза Маје Огњеновић и Милоша Теодосића толико се давно одиграла да је многи уопште ни не памте. Данас успешна одбојкашица и успешан кошаркаш имају своје бракове и породице с другим познатим личностима, а свима је увелико и добро познато да Маја има складан однос са Данилом Икодиновићем, баш као што Теодосић има брак са глумицом Јелисаветом Орашанин.

 Међутим, веза Маје Огњеновић и Милоша Теодосића не само да је била активна пре десет година већ је овај несуђени брачни пар чак стигао до олтара. Наиме, Маја и Милош били су верени 2010. године, две године након што су почели да се забављају и та веза била је дуга и стабилна, а све је указивало да ће и заиста стати пред матичара.

Успешни спортисти у то време играли су, свако у свом спорту, за клуб "Олимпијакос" и чак су живели заједно у Грчкој.

Нажалост, касније су уследиле промене на пословном плану за обоје па је Милоша пут одвео у Москву а Мају у Берлин. Даљина је, као што то обично чини, условила да веза Маје Огњеновић и Милоша Теодосића почне да слаби па је било питање времена када ће постати неиздржива за тада млади пар. Пар је раскинуо веридбу 2013. године а обоје су демантовали да је на ту одлуку утицала нека трећа особа. Касније су обоје пронашли срећу крај других особа а њих двоје су остали у пријатељским односима.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".