Ана Николић не престаје да шокира својим понашањем у јавности и због тога је честа тема прозивки на друштвеним мрежама.

Овај пут јавности је запала за око због рођенданске журке свог пријатеља и сарадника, на којој је она покушала да отпева неколико песама.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Ана је почела да пева две песме, али јој то није ишло за руком, па је онда пробала да изведе и Цецину песму "Пиле", али је тек ту настао хаос. Она је застајкивала, грешила текст, а више пута је правила и чудне гримасе и покрете, што су све снимали и остали гости на прослави.

Тако је Ана, док је певала хит Ражнатовићеве, у једном тренутку прекинула певање и код стиха "моје сузе према теби падају", окупљеним гостима поручила:

- Ма немам више суза, крај, "енде". Гасите камере - поручила је Николићева када је приметила да је остали гости снимају.

Након што је попила неколико пића, она је опет, на инсистирање слављеника, почела да пева, али је убрзо одустала и рекла да више не може да пева.

 

 

- Не могу више, мајке ми.. Промукла сам - правдала се певачица, која је са слављеником и заносно играла, а сви су приметили да је опет набацила и неколико килограма, што се посебно видело када се окренула и показала гола леђа у дугој уској хаљини без рукава.

Поред Ане, на рођендану су биле присутне и Цеца и Анастасија Ражнатовић, Вања Мијатовић, Александра Младеновић, Слађа Алегро, Марина Висковић и многи други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".