Ружењку Храбалову, Чехињу из “Варљивог лета ’68” памти цела бивша Југославија, а голишаве сцене из филма многим мушкарцима су остале дубоко урезане у сећању.

Фото: Јутјуб/Centar film

 

 

Хрватска глумица Сања Вејновић добила је ту част да одигра улогу лепе Ружењке, а након више од 35 година од премијере овог филма, она још увек својим изгледом мами уздахе.

На друштвеним мрежама она стално објављује своје слике на којима се може видети да јој време ништа не може! На фотографијама на којима је глумица у купаћем костиму многи су похвалили њен изглед, додајући да изгледа знатно млађе и заносно.

 

 

Подсетимо, Сања се 2015. године развела од супруга Горана Мећаве после 30 година брака. Њих двоје упознали су се 1984. на Златибору на филмском сету, а одлучили су да се венчају након само три месеца везе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

Како се тада писало, у браку им дуго нису цветале руже, а Сања је још 2005. године причала како је супругу опростила превару која је за њу била јако болно искуство. Тада је рекла да то никад више не жели да проживи, али 2010. она и Горан имали су велику кризу у браку кад је он имао аферу с Ведраном Цетином, секретарицом у Државном инспекторату. Сања му је опростила и све је изгледало идилично, али две године касније она је наводно имала аферу с бившим хокејашем Хрвојем Шупихом Кватерником.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".