Нешто старији памте да је глумила у споту за песму "Све што желим" групе Фанки Џи, али и да је у јавни живот ступила као маскота у емисијама чувеног водитеља Милована Илића Минимакса.

Занимљиво је да је Маја 1994. године освојила ласкаву титулу Мис Југославије, о чему сведочи кратки текст из тадашњег издања ТВ Новости, као и фотографија на којој је Минимакс љуби:

Фото: репринт ТВ Новости

 

На избору за Мис YУ 94, одржаном у београдском хотелу "Метропол" победила је шеснаестогодишња ученица Маја Вукелић. Пре, за време и после избора највећу подршку лепој Маји давао је Милован Илић Минимакс. Његова специјална брига за ову такмичарку резултат је претходног избора - наиме, Маја је победила и на такмичењу за маскоту "Минимаксовизије".

Иначе, Маја као и све Минимаксове пуленке има естрадних амбиција. Жеља јој је да се професионално бави певањем. Њена старија сестра Весна Вукелић Венди ишла је истим путем, па је нормално што Маја жели да је наследи...

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај интервју је изашао у "Сабору" 19. октобра 1994. године.*

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".