Мајка из западног Тенесија упозорава друге родитеље да буду опрезни где смештају играчке своје деце након што је њену 19-месечну ћерку угризла змија отровница тачно испред њихових врата.

- Еми Џо, моја беба, пришла је тамо где су јој играчке и почела да вришти. Моја је дадиља погледала и рекла да је видела змију - рекла је Кате Гарднер Фоуст.

Девојчицу је напала змија Цоперхеад, или у преводу бакрена глава, латинског назива Агкистродон цонтортриxи, која је ендемска врста у јужном и источном делу САД-а и Мексику.

Малену је девојчицу угризла за стопало, а родитељи су је журно одвели на хитну, преноси КТВЗ.

- Повраћала је, јако ју је болело. Једино што сам могла учинити је било држати је, покушати смирити и утешити - рекла је потресена мајка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Приче из природе

 

У свом Фејсбук посту упозорења мајка је написала:

Моју драгоцену Еми Џо, стару 19 месеци, угризла је ова змија. Скривајући се испред наших задњих врата међу њеним играчкама. Многи од вас питали су колико је велика била змија. То је то. На питање у болници чиме ју је мој муж Логан убио, ни сам није знао. Ваљда с првом ствари која му је дошла под руку, адреналин га је понео.

Обоје смо се надали да је то безопасна змија, али кад се Логан вратио и преместио играчке, срце му је отишло у желудац. Молимо вас, проверите играчке своје деце пре него што се изађу играти.

Ово је за нас обоје био врло напоран и емотиван процес. Видети своју бебу како је боли знајући да ништа не можете учинити једна је од најтежих ствари коју можете проживети као родитељ.

Касније је захвалила свим људима на њиховим молитвама те јавила како је Еми Џо код куће и да јој је пуно боље, иако јој је нога још увек осетљива.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".