Могло би се рећи да породица Николе Ђуричка  ових дана може прославити глумчев повратак у Србију због новог пројекта који му је понуђен. Славни глумац водиће на телевизији "Уна" нови шоу програм "Холивудирање" назван по свакодневици која га је последњих месеци снашла. Иако ће Никола од сада проводити више времена у Србији, породица ће нажалост остати у Америци и неће бити тако често на окупу као до сад. 

Фото: Катарина Михајловић

 

- Разноврсно, забавно, информативно, едукативно и пре свега квалитетно, овим се најкраће може описати програмски садржај Уна телевизије који премијерно креће од петка, 7. октобра од 18 часова. За сваки узраст и свачији укус, ТВ Уна биће избор свих оних који су се ужелели нових, другачијих и несвакидашњих емисија уз које ће радо проводити време у кругу пријатеља и породице - стоји у саопштењу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ lollady

 

Програм који ће водити обећава много забаве, што Ђуричку свакако лежи, а глумчева породица ће бити поносна на њега: 

- У богатој и шароликој понуди која нас очекује на Уни, један од фаворита публике засигурно ће бити шоу светског гласа “Холивудирање” који води наш глумац Никола Ђуричко. У овом необичном квизу који ће се емитовати сваког петка у 21 сат, учествују многобројне познате личности из света музике, спорта и глуме. Ђуричко није само водитељ већ и испитивач, судија, помагач и пре свега прави домаћих ових чудних и забавних играра које ће и гледаоци пожелети да играју у својим домовима - наведено је у саопштењу.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Богољуба Митића Ђоше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".