Горица Нешовић десет година је провела у браку са Слободаном Нешовићем Локом, кога многи знају као једног од учесника емисије „Четири и по мушкарца“.

После развода, наставила је да живи са њиховим сином Марком, суочавајући се са епитетима „самохрана мајка“ и „распуштеница“. О томе је, својевремено, писала на свом блогу.

Фото: Игор Маринковић

 

- Кад сам се развела, упала сам у статус „самохране мајке“. Како то глупо звучи, као – храни се сама. Има и гора варијанта – распуштеница. Распуштена, ради шта хоће. Понижавајуће ‒ истакла је, констатујући да се за мушкарце који живе сами са децом углавном каже самохрани родитељи, док жена која је у истом положају изазива сажаљење: „Шта ће, јадна, сама -

- Добро је да са бившим партнером останемо у добрим односима, не само због деце, већ и због заједнички проведених година које су биле лепе. Не траје све вечно. Односи треба да се негују "некада успе, некада не. Свакако је добро кад је развод договор. И за то се ваља потрудити" причала је, напомињући да је срећна што је сама могла да одлучује о својој судбини и не зависи ни од кога -

Фото: В. Данилов

 

Иако се никада није јавно пожалила на бившег мужа, који се касније поново оженио и засновао другу породицу, на основу ових речи омиљене радио-водитељке многи су закључили да је сина сама издржавала.

То је на неки начин потврдила колумном, у којој се осврнула на тему алиментације.

- Алиментација, каква ружна реч. Асоцира на нешто мучно, немогуће, на бол у стомаку, на неправду, на систем који не функционише. Више звучи као болест, него као правда за децу. Алиментација као деменција - написала је уз опаску. "Да се разумемо, не дугују они те паре својим бившим женама, већ својој, заувек, деци."

Фото: Н. Фифић

 

- Ако је неко с неким био у браку, то прво говори да је морало у том браку да вам буде и добро. Па, не могу ја као нека будала да пљунем у те године - објаснила је својевремено Горица.

Како је додала, она Локи одлично зна и врлине и мане, а сви се разликујемо као људска бића и с годинама сазревамо.

Након рстанка са Горицом, Лока је ступио у брак с Иреном Нешовић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".