Певачицу Раду Манојловић је дочекала непријатна вест на друштвеним мрежама од момка који је ''опседнут'' њом.  

Подсећања ради, Рада и Харис су раскинули своју дугогодишњу везу, а сада ју је "опседнути фан" оптужио да јој је платио 10.000 евра да би био интиман са њом.

Без обзира колико је позната, слава јој ипак доноси непријатне моменте.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sorogovicmusic

 

Ради се  је о учеснику ријалити програма "Парови", Дарију Шогоровићу,  који певачицу прати на друштвеној мрежи Инстаграм, редовно посећује певачицине концерте и обожава да се пфотографише са њом. Вероватно је за све крива љубазност певачице која је то све дозволила, па је цела прича одмака далеко.  

Он је објавио "лицитацију" у којој ко понуди највише новца наводно добија снимак из хотела у ком је наводно био интиман са Радом Манојловић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sorogovicmusic

 

- Ко највише плати, дајем снимак из хотела. 10.000 евра сам је платио, али нема шта јој нисам радио за тај новац - наводно је написао између осталог Шороговић.

"Момак сазрео и опаметио се, наравно да нисте више заједно и да не желиш да коментаришеш зашто. Варала си га на сваком кораку као што си га варала са мном. Имам још твоје голе слике из хотела. Уништила си онако младом момку каријеру, али зато се и јеси осушила и пропала. Онај горе види све па врати", написао је он.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".