Многи мисле да се о љубавном животу Весне Змијанац зна све, муђутим, она је својевремено открила да је била у вези са једним моћником.

За њихову љубавну причу јавност није знала, а како је певачица испричала та романса јој се догодила у раној младости.

 

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Наиме, та љубав се десила када је уписала школу коју код нас зову Правно-биротехничка или Средња управна, у оквиру система, која је школовала кадрове потребне фирми.

Обавезна пракса није се одрађивала у погонима, већ у бироима, канцеларијама управе, све ове детаље Весна је открила у својој аутобиографији "Кад замиришу јорговани".

У том периоду догодила се љубав између Змијанчеве и Петера Сименса, сина власника Управне зграде у којој је похађала праксу.

Весна је једном приликом причала о детаљима ове своје везе.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/srbija_showbizz

 

 

- Петер је, када сам ја била у питању, био спреман на све. Током нашег двогодишњег заједничког живота, дошао је дотле да му ни фирма, ни статусни симболи и положај у друштву, ни новац, чак ни стари Рудолф Сименс (иначе, неприкосновени ауторитет за њега) не значе ништа. То је и показивао, иако је имао не малих проблема због везе са мном. Мислим, пре свега, на став који је његова породица имала према мени, и због чега смо морали да изнајмимо стан. Наравно, велики и скуп, у центру. Ту почиње мој други живот. Или, тачније, ново поглавље оног старог - рекла је певачица за "Сторy“ и наставила:

- Постала сам, да се тако изразим, нека врста газдарице. Млада газдарица, неформална, јер нисам била званично удата за Петера, и нежељена – целокупна Петерова родбина престала је да комуницира са њим, али – газдарица. Већина послова компаније већ је била пренета на Петера, и стари Рудолф је више био протоколарни власник фирме, неко ко има првенство части, али су фактичке полуге моћи и одлучивања биле у Петеровим рукама. Као и новац, за шта су, иначе, сви мислили да сам ја највише заинтересована и да је моја веза са Петером проузрокована и мотивисана једино тиме. Није им било логично да сам у Петеру пронашла и нешто друго, нешто људско и топло, што ми је далеко више значило од новца.

Фото: АТА Имагес

 

 

Весна је истакла да њихова веза није опстала јер се у том периоду нису слагали по питању брака и породице:

- Петер је упорно инсистирао да се удам за њега, да се скрасим и престанем да лудујем (како је он то говорио). Да почнем да водим живот какав би приличио супрузи једног познатог, успешног и богатог пословног човека. Да имам све, да могу и смем много, али и да будем његова на начин који је он то желео. Ја сам, напротив, желела и морала пре свега да будем своја. Слободна. Слободна вољом и слободна мишљу. Па, слободна и делом. Слободна за песму, слободна за живот какав сам ја желела, па макар био и лошији од оног који ми се, кроз привид самосталности, уз Петера и од њега нудио.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".