Јавности је познато да Радивојевић веома близак са породицом Ражнатовић, а поред тога што води рачуна о изгледу фризуре највеће балканске певачица, Светлане Цеце Ражнатовић, он је и најбољи пријатељ њене ћерке и певачице Анастасије. 

Радивојевић је пред окупљеним новинарима говорио о свом рођендану, току и организацији прославе, поклонима које је добио. Њему синоћ очигледно није било лако па је због званица које не разговарају, морао да прави нови распоред седења. 

Фото. Принтскрин/Јутјуб/ HYPE TV

 

- Вечерас ми је први рођендан на којем постоје људи који не причају. Увек сам се трудио да избегавам непријатне ситуације, али мислим да сви ти људи који не причају, не причају из глупости. Мислим да знам да проценим ко је крив, а ко није. Углавном су те свађе безвезне, као моја 

Луна Ђогани је годинама живела у Цециној вили, у том периоду је била Вељкова девојка и Анастасијина најбоља другарица. Без обзира на пријатељство и то што је Луна била члан породице, Ражнатовић, дошло је до свађе и раздора. До помирења још увек није дошло. 

Фото: АТА имагес

 

У периду када је Луна учествовала у првој и другој сезони "Задруге", заједно са мајком Анабелом, често се спомињао њихов однос са Ражнатовићима, а и тада је Стеван Радивојевић коментарисао понашање мајке и ћерке у ријалитију, те истакао да је управо он тај који никада Анастасији не би дозволио да обнови контакт и пријатељство са Луном. 

- Ја се искрено надам да ће Луни једног дана бити жао што је ово све урадила, Анастасији пре свега, за остале ствари не коментаришем. То је јако некултурно, ипак је она била део те породице, годинама живела код њих, и самим тим је то јако ружно. Ја себе сматрам Анастасијином породицом, и надам се да ће Луна једног дана упутити речи извињења ка нама. Никада неће бити шансе да се њих две помире, ја то нећу дозволити - рекао је својевремено Стеван, па се осврнуо и на Анабелу Атијас, са којом је и започео каријеру естрадног фризера. 

Фото: АТА имагес

 

- Ја немам ништа против Луне и Анабеле, заиста, моји почеци су били са Анабелом. Ја о њима немам лоше мишљење, али могу да прокоментаришем да је ово што сад раде јако ружно. Ја не могу да верујем да не може нико да уђе тамо и каже им да не треба то да раде. Јако је ружно, и Анастасија то није заслужила - закључио је тада Стеван. 

(Србија  данас) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".