Ћерка поп звезде Гоце Тржан, Лена Маринковић, од ове јесени креће у средњу школу, што представља нов животни корак не само за њу већ и за њену мајку.  Гоца још  увек не може да верује да Лена више није мала. Она ће без повластица похађати државну школу, односно Петнаесту београдску гимназију на Петловом брду, као и сви ученици. 

Певачица је у разговору за магазин "Сторy" је ставила до знања да никада није ни намеравала да ћерку учи повлашћеном животу.

Фото: АТА имагес

 

- Не знам чиме је заслужила повластице, пошто и ја живим без њих - децидно је поручила Гоца и навела да се избор школе који је направила ћерка Гоце Тржан водио најпре логиком.

- Недавно смо се преселили на Миљаковац 1 па је локација оближњег Видиковца била један од фактора. То је одлична гимназија - објаснила је Гоца и и затим признала да јој није свеједно што јој наследница одраста великом брзином.-изјавила је певачица и додала:

- Недавно сам гледала Ленине слике са првог дана основне школе и запитала сам се кад се то тачно десило, кад је пре прошло осам година, од тренутка када је била та девојчица до садашњег када је већ девојка која иде у мој гардеробер, стварно је брзо прошло и то знају сви родитељи чија деца иду у школу. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/gocatrzan

 

- Сада ће брзо проћи и те четири године гимназије а онда иде високо образовање, она већ има идеју који би факултет желела да упише али то је нешто за шта мора да се много учи. Причаћемо о томе када дође време, али мени није ни битно шта ће да упише већ само да буде срећна. Мислим да је глупо да не заврши факултет ако има услове за то, то је врста образовања која ће јој донети и много познанстава - истакла је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".