Млада глумица коју смо запазили по изузетној лепоти глумила је у филму ''Завет'' Емира Кустурице и у  серијама ''Шифра Деспот'', ''Друг Црни у НОБ-у'', посебно ''Село гори, а баба се чешља'', последњих година одлучила је да се посвети животу на селу и да светла рефлектора замени природом и пољепривредним газдинством у родном селу Висибаба на обронцима Златибора.

Породично имање броји 300 оваца и небројено садница разног биља, а од прошле године када је на свет донела здравог дечака, глумица игра своју животну улогу - улогу мајке.

Син Марије Петронијевић мамин је центар света који је у њен живот унео највећу радост.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petronijevic.marija

 

Син је у потпуности освојио њено срце, а лепа глумица обожава да ужива у времену проведеним са сином. Осим тога, примећује се да  јој живот далеко од градске гужве и те како прија као и преслатком дечаку који расте у здравој, сеоској средини.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petronijevic.marija

 

- Засад живи на отвореном, пузи по дворишту до бесконачности. Постулат који се трудим да му усадим, јесте: "Сине, цео свет је твој и можеш стићи и до звезда ако то будеш довљно желео" - испричала је једном приликом поносна мама док њени праиоци не крију одушевљење призорима и сви коментаришу да је син Марије Петронијевић прави медењак.

Иако се мало зна о мужу Марије Петронијевић, он јој је велика подршка и једнако учествује у одгајању њиховог сина. 

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".