- Не можете још да упалите грејање, а смрзавате се? Срећом, ја имам четири године искуства у томе па ево неколико савјета - рекла је у видеу који је лајковало неколико хиљада људи. Клер је живела у кући која није имала централно гријање, па је због тога неколико година живела без могућности да се загрије.

- Најприје морате да купите добар пар хеланки. Мерино вуна је прецењена, схватила сам да се брзо истроше. Кад често седите, повлачите хеланке према горе или држите руке уз тело, настаће вам рупе на тим деловима одеће - рекла је тиктокерка и препоручила да куповину хеланки које су број веће. - Желите вишак тканине да хеланке не морате стално да повлачите.

 

 

- Купите и обичне широке мајице. Уштедите и купите мушке мајице. Немојте куповати уске мајице, треба вам проток ваздуха. Испод можда можете да обучете нешто уже, обуците се слојевито. Али ако желите да се угрејете, обуците нешто врећастије - саветовала је па нагласила и важност јакне или капута.

- Обуците стари капут или јакну на све то. И ту вам је потребно нешто врећасто, не желите да буде припијено. Битно је и да су вам стопала покривена. Није важно јесу ли то чарапе или папуче, битно је да нисте боси, чак и ако имате тепих - поручила је тиктокерка и додала да и врат заштитите "буф марамом".

"Не могу да верујем да нам тренутно заиста требају овакви савети", "Да, баш сам купила хеланке које ћу носити испод одеће", били су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".