Девојка по имену Зои Роу је на свом Тикток профилу објавила исповест у којој је испричала како је "случајно" заменила кесе са поклонима, како би супруга мушкарца добила поклон намењен љубавници и обрнуто. 

Њен видео је за кратко време постао вирала, а тренутно броји нешто преко 5.2 милиона свиђања.

– Радим у продавници накита и данас је дошао мушкарац који је тражио поклон за своју супругу за 10. годишњицу брака - започиње Зои свој видео.

@zozoroe What a good day to look out for other women😈 this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral ♬ original sound - The Zoe Roe Show

- Изабрао је комад накита на којем пише “мојој предивној супрузи”. Када сам га питала жели ли још нешто, рекао је да би хтео још нешто да купи, али другом кредитном картицом и на други рачун – рекла је она.

Како наводи, када га је питала што му треба, мушкарац ју је упитао да ли има ли нешто на чему се спомиње девојка. Зои је потом испричала да му је помогла да изабере поклон за прву годишњицу са његовом девојком.

– Ставила сам поклоне у кесице и морала сам на сваку да напишем слово “К” за Кристин, супругу и “Л” за Лауру, девојку. Рекла сам му да ће им се поклони веома допасти – наставила је Зои своју причу.

Ипак, тада долази до најзанимљивијег дела. Тиктокерка је открила како је у кесицу са поклоном за супругу ставила накит који је требало да припадне његовој љубавници, док је у њену кесицу ставила поклон за супругу.

– Управо сам се сетила да му се жена зове Лаура, а девојка Кристин. Ваљда сам помешала кесице. Упс – рекла је она.

Испод њеног снимка је покренута расправа да ли је превише ово што је урадила. Неки су подржали њен потез, док је било и оних који су сматрали да она као продавачица у продавници накита није имала право да се меша у тако нешто. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".