Лидл Србија је из предострожности из продаје повукао неколико производа производача Пак Рампарт из Високог из Босне и Херцеговине, речено је Танјугу у Лидлу.


Реч је о тастино наполитанкама са укусом какаа-вафел производ са 72 % какао пуњења, 800 г, затим тастино наполитанкама са укусом лешника-вафел производ са 72% пуњења са укусом лешника, 800 г, тастино вафел са какао пуњењем-вафел производ са 80% какао пуњења, 200 г.

Такође, и вафел са пуњењем укуса лешника-вафел производ са 80% пуњења са укусом лешника, 200 г и тастино вафел са какао преливом-вафел производ са 57% какао пуњења, преливен са 20% какао прелива, 200 г.

Како наводе из Лидла, ови производи се повлаче због могућности присуства бактерије Салмонелла Тyпхимуриум, с обзиром да је редовном контролом у Хрватској, утврђено њено присуство у две производне партије.

Узорци производа са полица у Србији послати су ради детаљне провере локалним лабораторијама, о чему су обавештене надлежне инстутуције, кажу у Лидлу и позивају потрошаче да ако имају неки од ових производа, да их не конзумирају него да их врате у било коју Лидлову продавницу, а новац ће им бити уз рачуном, али и без њега.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".