Иако се жестоки момак често хвали како ужива у луксузу и води лагодан живот, истина је изгледа мало другачија. 

Након жестоког песничења Уроша Ћертића због чега је дисквалификован из ријалитија "Задруга", Кристијан Голубовић се огласио на свом Инстаграм профилу.

Бивши робијаш објавио је селфи из свог скромног дворишта и показао како ужива у доручку.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

По амбијенту може се закључити да Кристијан ипак води скромнији живот од оног каквим га представља у јавности.

Како преносе медији он је изгубио чак 160.000 евра након дисквалификације из "Задруге" када је са Емилом Каменовим пребио Уроша Ћертића.

Кристијан је за учешће у шестој сезони Пинковог ријалитија, наводно, уговорио хонорар од 80.000 евра, а половину новца узео је унапред.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Писало се и о његовој свадби с Кристином Спалевић која је планирана да се деси на велелепном имању у Шимановцима и за коју је Кристијан требало да добије бонус на уговорени износ од чак 30.000 евра.

Он мора да врати 40.000 евра од хонорара који је узео унапред, а другу половину неће ни добити. Простом рачуницом долази се до износа од 110.000 евра, колико је Голубовић у минусу због свог насилног понашања, а према уговору мораће и да плати казну од 50.000 евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Према речима извора блиског Голубовићу, он на све начине покушава да се извуче из финансијске буле и да се врати у "Задругу", а као основни разлог за толику борбу наводи егзистенцију трудне веренице.

- Кристијан, од када је избачен, зове Жељка Митровића како би покушао да среди односе и врати се у ријалити да не би морао да плаћа казну. Он је половину хонорара узео унапред, друга половина је требало да му буде исплаћена током боравка у ријалитију, али се сада све закомпликовало. Према тренутној ситуацији он треба да врати део новца који је узео и да доплати због дисквалификације још 50.000 евра. Не зна ни он још увек шта ће бити, нада се да ће га вратити у "Задругу" - испричао је извор за "Објектив".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из дома Дафине Милановић, власнице пропале Дафимент банке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".