Према астролозима, положај планета утиче на сваки аспект нашег живота - Венера влада љубављу и новцем, Меркур поседује комуникацију, Нептунова владавина је свет снова, и тако даље.

Када се планете крећу кроз дванаест знакова, оне преузимају енергије повезане са тим знаковима - на пример Шкорпија је мистериозна, Ован енергичан, а Близанац лукав. Понекад планетама не прија да буду у одређеним знаковима, а тада не фуинкционише баш све као што смо желели.

Астролози су издвојили најизазовније аспекте до краја 2022. године и одредили на које знакове ће највише утицати. Ако сте ви међу њима, то не значи да ће све за вас бити неповољно, већ да се можете суочити са одређеним препрекама, али и даље можете направити велике ствари и бити срећни.

Ево која 3 хороксопска знака очекује тежак период до краја 2022. године:

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Вага, 2022. је ваша година истине. Склони сте да кријете своја осећања иза маске повучености и хладне рационалности. Због преласка Венере у ретрпоградно стање, почетком године сте морали да се суочите са људима и начином живота из прошлости. Када наиђу тренуци напетости, претварање да је све ок је најлошији избор. Сва три овогодишња главна ретроградна Меркура праве изазовне углове према вашем знаку, што може узроковати лошу комуникацију, уобичајену појаву нелагодности током већег дела године. Будите веома фоксуирани када разговарате и усмерите се искључиво према истини, јер ваше речи могу лако бити погрешно протумачене. Очекујте да ћете се осећати бурно и нестабилно током ретроградног Плутона, који вас квадратира од 29. априла до 8. октобра. Док ретроградни Меркур углавном изазива проблеме у материјалном свету, ретроградни Плутон је суптилнији и дубљи. Вероватно ћете се осећати као да нисте на правом месту и трагаћете за сврхом. Све ово ће проћи, а важно је да ситуацију посматрате апозитивније - изазови до краја 2022. водиће вас ка истини и невероватној 2023. години.

Лав

Припремите се за месеце нелагодности. Лавовима ће се свет преокренути, уздрмати и научити вас да можете издржати више него што мислите. Период до краја 2022. ће несумњиво бити отежан за вас, али не непотребно. Ваш је посао да учите из препрека које вам космос шаље. Сва четири овогодишња помрачења (која се дешавају 30. априла, 16. маја, 25. октобра и 8. новембра) у квадрату су у вашем знаку. Када планете у свом нормалном стању квадратирају аспекте, то симболише стагнацију и нелагодност. Комбинујте овај квадрат са енергијом помрачења и произвели сте огромне промене и преокрет. Одмах након првог циклуса помрачења 2022. године, такође имате несрећу да будете под утицајем ретроградног Меркура у квадрату вашег знака од 22. маја до 3. јуна. Ово ће бити погодно време да вежбате пажљивост у комуникацији. Време је за интроспекцију и рад у себи. Ретроградни Уран вас квадратира око 24. августа и остаје тамо до 2023. године, приморавајући вас да идентификујете где сте "заглавили" и приморава вас да се промените. Нисте особа која воли да буде заустављена у својим стазама, али до краја 2022. ћете морати да се навикнете на то. Можете ли искористити ово време да научите нешто ново, да освестите колико сте снажни? Можете научити да мање причате о себи, али себи више верујете.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолија, 2022. је ваша година разумевања. До краја ове године, можете научити нешто ново, али на тежи начин. Можете искусити мало помоћи од утицаја Сатурна у вашем знаку. Пошто су древни астролози веровали да је ваш знак енергетски дом планете Сатурн, ова планета са прстеном ће деловати као сидро за све подухвате везане за продуктивност. Са свим помрачењима из 2022. и вишеструким ретроградним Меркуром који делују против вас, какву врсту разумевања можете да развијете из спутавања? Енергија Водолије је сјајна комбинација Јарчевог нагона и интуиције Риба, тако да када сте спречени да постигнете своје циљеве, реагујете импулсивно и емотивно. Искористите своја искуства ове године да негујете боље разумевање других, а најпре себе. Претворите та дубока осећања у акцију која вам може променити живот.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".