Изглед певачице Каје Остојић деценијама уназад привлачи пажњу јавности где год се појави. Својом витком фигуром и гласом који осваја, немогуће је не приметити је. Позната певачица је недавно на свом Инстаграм профилу поделила са својим пратиоцима слику из детињства, на којој је имала свега 8-9 година, са описом: "Мали поздравчић из неких лепших времена". Оно што је на слици упечатљиво и оно што се током деценија није мењало то је њен препознатљив осмех који је од тада, па до данас остао исти и непромењен. По њему је постала позната, па је током година поред њене лепоте и талента постао њен заштитини знак.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kaya_ostojic

 

Катарина Остојић се на музичкој сцени појавила почетком 2000-их година, и својим стасом, али и гласом освојила срца публике. Иако је од када се појавила важила за даму која негује дугу, смеђу косу, она је једном приликом објавила фотографију која датира пре 19 година када је родила ћерку Николину на којој је скроз плава, рекавши да је тада мислила да је то то. Од своје прве песме која је постала велики хит "Немој да ме зовеш љубави" након које је постала позната широј јавности, осим гласом, скренула је пажњу и својим изгледом, који је наставила да негује до данашњих дана. Она важи за жену која већ годинама уназад свакодневно вежба, што за резулатат има фигуру манекенке, која је у топ форми, па певачица у 39. години изгледа боље него икад.

Фото: АТА имагес

 

Али је током година, Каја постала зависна од вежбања, па је једном приликом открила да и током одмора и летовања не одмара. Па, је том приликом изјавила: "Сад сам ушла у инбокс и листам поруке које добијам већ данима и исте су садржине, а то је: Да ли је могуће да тренираш и кад си на мору? Дакле, овако за мене реч одмор не значи одмор рада на себи. Та врста одмора код мене не постоји."

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".