Квиз "Желите ли да постанете милионер" после десет година вратио је на мале екране Ивана Зељковића, али и изнова усмерио фокус на његов приватни живот.

Као што је познато, Зека се 2013. године преселио у Дубаи, где и данас живи и ради, а нешто касније придружила му се породица – супруга Весна, ћерка Петра и син Лука.

Фото: Јутјуб принтскрин/BK Kvizovi

 

 

- Весна и ја често, у најпозитивнијем могућем контексту, цитирамо реченицу из “Муња”: “Где ми живимо”. Свима који се буде с тешким мислима, нервозни и нерасположени, саветујем да покушају да нешто промене у свом животу, па ако треба и да крену у Дубаи (смех) - испричао је познати водитељ недавно за "Хелло".

Са Весном, која је три године млађа од њега, Иван се оженио 2006. године, негде у исто време када је почео и његов телевизијски успон. Иако се она није експонирала, подржавала је његов професионални избор.

- Када смо почели да се забављамо, кренула је и моја нешто озбиљнија медијска каријера, па смо се заједно навикавали на те ствари. Није било лако, али кад има љубави, разумевања и поштовања, све се издрижи - говорио је популарни Зека Милионер.

Брак Зељковића годинама је важио за стабилан и успешан, али крајем 2012. појавили су се натписи да су се споразумно развели.

- Није истина. Нисам се развео. Био сам у суду, али због саобраћајног прекршаја. Рекао бих вам да сам се развео да је то истина - појашњавао је Иван.

Било како било, убрзо је отишао у Дубаи, сам, и тиме додатно поткрепио гласине о разводу. Ипак, после две године Весна и деца преселили су се код њега, и од тада су Зељковићи на окупу.

- Мој стил живота, у смислу честих путовања, није лако испратити. Чак ни ова одлука да се вратим на екране није била лака, али је била заједничка. Моја супруга и ја све радимо заједно, морамо да имамо поштовање једно за друго - поручио је водитељ квиза "Желите ли да постанете милионер", образлажући одлуку да после једне деценије поново стане пред камере.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".